lo
   
ro    

Historie

VGC organisatieadviezen en interimmanagement b.v. is al ruim 20 jaar actief in de organisatieadviesbranche. De oprichter; drs. Henk van Genderen, heeft daarvoor ruime ervaring opgedaan bij diverse organisaties als interne organisatieadviseur. Henk van Genderen is opgeleid als bedrijfseconoom, met als specialisatie management en organisatiekunde. Zijn ervaring is veelzijdig: van gemeenten, centrale overheden, welzijn en zorg, bancaire instellingen, industriële ondernemingen, tot aan de "harde" bouw- en afvalverwerkingsectoren.

VGC organisatieadviezen en interimmanagement b.v. is een netwerkorganisatie. Bewust is een aantal jaren geleden gekozen voor het afstoten van eigen specialisten en zijn samenwerkingsverbanden met gelijkgestemde adviesbureaus, met ieder zijn of haar eigen specialisme, aangegaan. Dat waarborgt niet alleen de hoogst haalbare kwaliteit, maar zorgt er ook voor dat er altijd met ondernemers tegen ondernemers wordt gesproken!

Alle in te zetten specialisten werken altijd onder de vlag en volledige verantwoordelijkheid van VGC organisatieadviezen en interimmanagement b.v.

Zij zijn allen geselecteerd op de volgende competenties:

  • Directe en heldere wijze van communiceren
  • Menselijk handelen maar wel vanuit een zakelijk perspectief
  • Beschikken over een heldere visie op organisaties
  • Analytisch ingesteld
  • Samenwerkingsgericht
  • Resultaatgericht
 
   
Topaasring 18 - Postbus 1435 - 5602 BK - Eindhoven - Tel +31 (0)40 2418727 - Fax +31 (0)40 2486336